SANTI MEDINA, membre de Can Batlló "Ens molesta que utilitzin Can Batlló per dir, això s'està fent bé, lo de Can Vies s'està fent malament. No és veritat/ Fins que no esresolgui tot aquest problema estaran tancades les relacions amb el districte a fi i a efecte de que es trobi una solució perquè nosaltres creiem que lo que li passa a Can Vies li pot passar també Can Batlló".

En un comunicat publicat al seu web, la plataforma qualifica “d’exercici vergonyós, de demagògia i d’oportunisme” el fet que Jordi Martí “vulgui penjar-se unes medalles que no li pertoquen”. La plataforma assegura que no vol formar part d’una actuació política que “dirigeix, provoca i a més se sent orgullosa d’actuacions com les que s’estan vivint al barri”, en referència al desallotjament de Can Vies.

Critiquen que Xavier Trias digui que no hi haurà negociació “un cop creuada la línia de la violència” i diuen que la violència és el que s’ha fet amb l’actuació a Can Vies. El col·lectiu denuncia la persecució policial de les darreres 48 hores i assegura que la violència és gestionar de manera unilateral i sense cap mena de possibilitat de negociació un conflicte que afecta la vida social i cultural de Sants.

El regidor de Sants-Montjuïc, Jordi Martí, va explicar aquest dilluns en una entrevista a BTV que la voluntat era trobar solucions de futur per a les activitats de Can Vies i va posar com a exemple “les fórmules de consens que s’havien trobat a Can Batlló”.