Les protestes contra el desallotjament de Can Vies s’han estès aquest dimecres al vespre arreu del territori català. A totes les capitals de província s’han convocat concentracions. La marxa que s’ha secundat a Lleida ha acabat davant de la seu de CDC. A Tarragona, s’ha dissolt davant de la delegació de la Generalitat. A Girona, s’han reunit unes 300 persones a la plaça del Vi i després han iniciat una marxa pels carrers de la ciutat.

A Cornellà, s’ha convocat la concentració a les 19 h. Sota el lema “El Baix Llobregat amb Can Vies”, s’han unit a la protesta de l’Hospitalet de Llobregat. Des d’allà, unes 200 persones han marxat cap a la plaça de Sants.

[Foto: Ángel CH]

La plaça del Pes ha estat el punt d’inici de la protesta en suport de Can Vies a Vic. La manifestació ha passat per la plaça Major de la capital d’Osona per acabar davant de la seu de Convergència.

[Foto: @canlluri]

Les mostres de solidaritat amb el centre social autogestionat han arribat també des de les Illes Balears. A Palma també s’ha secundat una manifestació des de les 20 h.

[Foto: @contrainfocat]

També s’hi han sumat els veïns del barri de Gamonal de Burgos. Per a aquest dijous, s’han convocat concentracions a Bilbao.