Coincidint amb la sessió de control del Parlament, els estudiants faran sentir la seva veu davant la institució aquest dimecres a les 13.30 h. D’aquesta manera volen demostrar que continuen les protestes encara que s’hagi acabat l’ocupació del vestíbul de l’escola, que ha durat vuit dies. Igualment, ja han avançat que les mobilitzacions continuaran el curs vinent, encara que, de moment, no han concretat les accions que es faran.

Els estudiants demanen la dimissió de la junta directiva perquè consideren que les retallades suposen precaritzar l’ensenyament públic superior de música. Es queixen, a més, de manca de democràcia i denuncien que no tenen cap via de participació en els òrgans de decisió de l’ESMUC.

Segons els estudiants, la retallada d’entre un 15% i un 20% del pressupost comportarà conseqüències per a ells i també per als professors. D’una banda, asseguren que es reduirà el nombre d’hores de classe rebudes, especialment les individuals, i que, per contra, s’apujarà el preu de les matrícules. I de l’altra, diuen que els professors hauran d’incrementar les hores lectives al mateix temps que se’ls redueix el sou.

Finalment, els estudiants exigeixen poder accedir a la informació sobre els comptes i la gestió de l’ESMUC.