El judici ha començat amb una versió més o menys clara dels fets. Però a mesura que han anat declarant els testimonis tot això ha començat a trontollar. Alguns han canviat el que van dir davant la policia. Però a grans trets, tots han coincidit a asenyalar que qui va donar el cop de puny mortal a la víctima no va ser l'acusat sinó un altre jove més alt. La seva descripció coincideix amb la d'un dels nois que havia de testificar avui. De fet, només se li han pogut fer algunes preguntes perquè de seguida el jutge ho ha aturat tot i li ha comunicat que s'obre una investigació contra ell per saber si va ser l'autèntic autor de l'agressió. Ell, de fet, és un dels joves que van entrar a l'hotel i que es va enfrontar amb els recepcionistes. FRANCISCO JAVIER BUSTOS, advocat de l'acusat "Yo creo que se va a hacer justicia. Pero es un tema muy triste porque aquí falleció una persona, pero también es muy triste por la persona respecto al homicidio imprudente estaba siendo acusada." Els fets van passar durant la Mercè de 2009, quan un grup de joves van intentar entrar als lavabos d'un hotel del Fòrum. Els recepcionistes els van fer fora i aquí es produeix la primera agressió. L'acusat, tal com ha reconegut avui, va pegar un dels treballadors. La baralla va continuar fora. És aquí quan algú colpeja la víctima, que en caure al terra pica amb el cap i dies més tard mor. La qualitat de les imatges de les càmeres de seguretat, però, és tan dolenta que no s'hi distingeix res. JORGE NAVARRO, advocat de la família de la víctima "El acusado, de alguna manera, en algo tan sencillo como decir yo no he sido pero ha sido X persona, hubiera facilitado su inocencia y desde luego la verdad, que es lo que buscamos todos." La fiscalia i l'acusació particular reconeixen que hi ha dubtes sobre la culpabilitat del jove. Tot i això, mantenen els càrrecs contra ell. Li demanen tres anys i mig de presó per un delicte d'homicidi imprudent.

L’acusat i un grup d’amics van entrar en un hotel del Fòrum per intentar fer servir els lavabos. Els recepcionistes els van fer fora i a partir d’aquí van començar els incidents. L’acusat va colpejar un dels recepcionistes, tal com avui ha reconegut davant el jutge. La baralla va continuar fora, on algú a qui no es pot identificar amb les imatges de les càmeres de seguretat va colpejar la víctima, que va picar amb el cap en caure al terra. Dies més tard va morir.

Avui els testimonis han sembrat dubtes en la versió de la fiscalia. Asseguren que qui va pegar la víctima va ser una altra persona diferent a l’acusat. Un noi alt, amb una samarreta negra i, segons un d’ells, amb un tatuatge. Una descripció que coincidiria amb la d’un dels amics de l’acusat que van entrar a l’hotel. Aquest matí havia de declarar com a testimoni però el jutge ha ordenat que se l’investigui per saber quina relació té amb els fets.