ANTONIO ARANZANA, director del CAP Pare Claret "Esta tarde ya habrá actividad normal. Solamente hay problemas en radiología. Tienen que comprobar aparatos y confirmar que no haya un problema eléctirco que pueda repercutir en alguien. Esto creo que toda la semana estaremos con aparato de radiología sin poder utilizarlo." EDWIN CUADRADO "Me dicen que han sufrido una inundación y no pueden atender, que por el dia de hoy no atienden. Y que me acercara mañana a primera hora."

La direcció ha explicat que el motiu de la inundació, del qual va alertar un veí ahir a la nit, va ser el trencament d’un flexo en un lavabo. Les plantes primera i segona han quedat totalment inutilitzades i els serveis de radiologia i analítica tampoc no han funcionat durant el matí d’aquest dilluns. També s’ha espatllat la connexió a Internet i el programa informàtic. En canvi, els serveis ubicats a la resta de plantes, com ara el de pediatria, no han patit alteracions.

Un cop resolta l’avaria, el centre ha tornat a la normalitat. Només resten afectacions a radiologia: “Caldrà comprovar que els aparells funcionen correctament i no hi ha cap problema elèctric que pugui repercutir en cap pacient”, ha explicat el director del CAP Pare Claret, Antonio Aranzana.