La investigació es va iniciar després que diverses informacions apuntessin que es traficava amb drogues a l’interior del pis. Per això, es va establir un dispositiu de vigilància i seguiment que s’ha allargat durant dos mesos i en què, segons la policia, s’ha pogut acreditar que era un punt de venda de substàncies tòxiques i que estava ocupat il·legalment. En l’escorcoll, que s’ha allargat durant dues hores, s’han decomissat diverses dosis de cocaïna i heroïna, i també s’hi han trobat estris que s’utilitzaven per a l’elaboració i comercialització de la droga.

Segons han explicat els propietaris del pis, que s’han desplaçat fins al lloc, l’habitatge estava llogat a una persona que fa dos anys que no paga la renda, i per aquest motiu estan pendents d’un desnonament que s’havia d’executar el 12 de febrer. El pis ha quedat precintat policialment.

Precinte policial que han posat al pis desocupat

33 entrades, 43 detinguts

Des de començaments del 2017 s’han fet 33 entrades a pisos on presumptament es traficava amb droga, uns operatius en el marc dels quals s’han detingut 43 persones. Bona part d’aquests s’han iniciat a partir d’informacions aportades pels veïns, que han derivat en una investigació policial.

Tant els Mossos com la Guàrdia Urbana asseguren que tenen obertes investigacions a l’entorn d’alguns punts des d’on sospiten que es produeix tràfic de substàncies estupefaents. Asseguren, a més, que mantenen els dispositius de seguretat a la zona i que s’han reforçat les accions de prevenció i dissuasió.