L’alcaldessa de Barcelona ha donat una benvinguda de gala als nous comandaments del cos de la Guàrdia Urbana que han rebut el reconeixement per part del consistori al Saló de Cent. En aquest escenari, tant Amadeu Recasens, responsable de Seguretat, com la mateixa Ada Colau, han lloat la feina del cos, especialment -han dit- en moments tan durs com van ser els atemptats, i han anunciat millores de cara a aquest 2018.

L’Ajuntament ha felicitat tots aquells membres de la Guàrdia Urbana que aquest dimecres s’han convertit en els nous comandaments de la promoció interna. El cos, segons el comissionat de Seguretat, Amadeu Recasens, té cada cop més la confiança del ciutadà.

L’alcaldessa, Ada Colau, ha volgut agrair la tasca dels membres de la Guàrdia Urbana que, malgrat passar uns mesos d’enormes dificultats per l’atemptat del mes d’agost -ha dit- ha demostrat que és un cos modern, preparat i molt reconegut pels barcelonins que els puntuen cada cop amb millor nota.

Per aquest 2018 Colau ha anunciat millores al cos, com la convocatòria per incorporar nous inspectors i intendents i una nova oferta pública per rejovenir la Guàrdia Urbana. També ha parlat de la incorporació en poc temps de 117 agents nous que, ara com ara, s’estan formant a l’escola de policia. Es renovarà la flota de vehicles, amb la incorporació de models híbrids, i es continuarà treballant en un projecte que al consistori fa especial il·lusió -ha dit Colau- que és el de la policia de proximitat, que ja funciona a Nou Barris, Sant Andreu i Sant Martí.