Un autobús de turistes discrecional ha rebut l’impacte de dos projectils mentre estava aparcat a la cantonada dels carrers del Consell de Cent i Padilla. Afortunadament, en aquell instant tots els turistes eren fora, visitant la Sagrada Família i el conductor també havia baixat i estava al costat del vehicle. Cap persona no ha resultat ferida. Els projectils han xocat contra el vidre, a la part posterior de la finestra del conductor.

En aquell moment el xofer no ha presentat cap denúncia perquè havia de continuar el servei. De fet, els turistes han tornat de la visita a la basílica de Gaudí i han continuat la ruta prevista. Tot i això, l’empresa Goldbus ha assegurat a betevé que denunciaran els fets.

Dubtes sobre el tipus de projectils

A hores d’ara encara no se sap quin tipus de projectil ha impactat contra el vidre del l’autobús. Podrien ser perdigons, coixinets o bé trets d’una arma d’aire comprimit. Tampoc no se sap qui ha disparat el vehicle, ni quines són les seves motivacions.

Tot i que encara no hi ha denúncia, els Mossos ja n’estan al corrent. Han rebut l’avís cap a les 13 h i han confirmat a betevé que investigaran els fets.

Així ha quedat el vidre de l’autobús després de rebre l’impacte d’un dels projectils