La Guàrdia Urbana ha detingut dues persones al Raval, a Ciutat Vella, a les quals s’acusa d’un delicte contra la salut pública en un narcopís. El dispositiu conjunt entre la policia local i els Mossos d’Esquadra es va dur a terme aquest dijous al migdia.

Segons han confirmat a betevé fonts policials, el local estava situat al carrer de Sant Climent. La investigació va començar fa unes setmanes quan efectius del Grup de Delinqüència Urbana de la Unitat Territorial de Ciutat Vella van detectar un habitatge que generava gran quantitat de queixes veïnals per incivisme, molèsties i degradació de l’entorn. El motiu: el trànsit constant de persones que hi anaven per adquirir les drogues, que acabaven consumint a l’interior de l’habitatge o als voltants.

A peu de carrer, també es van detectar diverses persones que captaven i acompanyaven alguns turistes fins al narcopís per consumir droga. A més de detenir dues persones, van intervenir diverses substàncies estupefaents: crack, cocaïna i heroïna, i també una bàscula i estris de precisió.

El segona operació policial en poques setmanes

Justament fa poques setmanes, a principis del mes de març, es va dur a terme un altra operació policial similar al barri de Sant Pere. Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van desmantellar una suposada associació cannàbica al carrer de la Mare de Déu del Pilar. En aquest cas, també es captaven turistes a la via pública per consumir drogues a l’establiment.