Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han desmantellat una suposada associació cannàbica al carrer de la Mare de Déu del Pilar, al barri de Sant Pere. Segons la investigació policial, el local no tenia llicència i, a més, venia marihuana i haixix de manera “indiscriminada”.

Els responsables del local emmascaraven el presumpte tràfic de drogues sota el paraigua d’un suposat club privat. A més, betevé ha pogut saber que es captaven turistes a la via pública per consumir drogues a l’establiment. Tot plegat, segons fonts municipals, creava inseguretat i molèsties als veïns, a més de situacions d’incivisme i degradació de l’entorn.

En una operació conjunta aquest dimarts al matí, els Mossos i la Guàrdia Urbana van detenir una persona de 26 anys i que tenia antecedents penals. Se li atribueix un presumpte delicte conta la salut pública. Durant l’escorcoll, la policia va decomissar també diverses quantitats de droga, entre els quals marihuana, haixix i diversos aliments que contenien THC, el component psicoactiu del cànnabis. També es van trobar 11.000 euros en efectiu i quatre balances de precisió.