Sant Esteve ha estat un dia amb molta vigilància a la Rambla, l’avinguda del Portal de l’Àngel i altres vies concorregudes del centre. El fort dispositiu policial que va començar dilluns després de l’avís d’amenaça terrorista s’ha allargat fins aquest dimecres, jornada en què s’han tornat a repetir els controls als vehicles per part dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana. Sobretot s’han fet controls a vehicles de grans dimensions com furgonetes, autobusos i autocars.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Nadal amb més vigilància a la Rambla i les zones més concorregudes” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/societat/vigilancia-rambla-nadal-alerta-terrorista/|||” css=”.vc_custom_1540210221769{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}”][/vc_column][/vc_row]

A l’avinguda del Portal de l’Àngel, dos furgons de la Guàrdia Urbana s’han creuat enmig de la via per obstaculitzar el pas de vehicles i, així, evitar que es produeixi un atropellament massiu. L’amenaça terrorista —tal com va explicar el conseller d’Interior, Miquel Buch— apuntava a un atemptat per Nadal a Barcelona i s’està estudiant com “una més de les moltes que es reben”.

Guàrdia Urbana al Portal de l'Àngel

Tot i que el dispositiu policial es manté en alguns punts de la ciutat, al llarg del matí de Sant Esteve no s’ha vist presència policial a indrets cèntrics i amb gran concurrència com la Catedral o la plaça de Sant Jaume. Aquí, l’ambient era com el de qualsevol 26 de desembre.