Per garantir la seguretat durant la setmana del Mobile World Congress, més de 1.900 agents treballaran braç a braç entre Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana de Barcelona i Guàrdia Urbana de l’Hospitalet de Llobregat. Les patrulles vigilaran especialment els accessos en els horaris d’obertura i tancament dels recintes firals. A més, aquest any el dispositiu inclou unitats especials per l’amenaça gihadista, en la línia del que s’està fent arreu d’Europa quan hi ha grans esdeveniments, arran dels fets de ‘Charlie Hebdo’. A més, la policia barcelonina incrementarà la presència al metro. Els cossos policials també regularan el trànsit als entorns del congrés per evitar congestions en les hores puntes.

Pel que fa a la connexió amb transport públic, la plaça d’Espanya serà un gran intercanviador ja que permetrà accedir al recinte firal de Montjuïc, on tindrà lloc el 4YFN, i desplaçar-se cap al Mobile World Congress, ja sigui amb la línia d’autobús H12 o amb els FGC. Per això, TMB augmentarà la senyalització i la informació als viatgers a l’estació de les línies 1 i 3 de metro. Els FGC preveuen transportar uns 8.000 passatgers al dia fins a l’estació d’Europa-Fira durant el congrés. Per poder absorbir aquest increment d’afluència, es reforçarà la circulació de la línia L8 i es doblarà la capacitat dels combois, que passaran de tres a sis cotxes.

Paral·lelament, els organitzadors del MWC posaran a disposició dels congressistes un servei d’autobusos llançadora que cobriran el recorregut entre els recintes firals de Montjuïc i de la Gran Via com a alternativa al servei ferroviari.

L’Institut Metropolità del Taxi permetrà treballar als taxistes que estarien obligats a fer festa algun dels dies del congrés. D’aquesta manera, es vol tenir disponible el màxim nombre de vehicles.

Els qui optin pel cotxe, hauran de tenir en compte les restriccions d’aparcament que hi haurà als carrers pròxims als pavellons. Entre el 28 de febrer i el 5 de març, no es podrà estacionar al costat Besòs del carrer de l’Alumini i a tots dos costats del carrer de l’Urani. Tampoc no es permetrà aparcar a l’avinguda de la Reina Maria Cristina.