Cordón, que avui ha pronunciat una conferència sobre “La mobilitat com a catalitzador del canvi econòmic”, afegeix que, a més a més, moltes de les novetats que es presentaran en aquesta edició de la fira de telefonia que comença dilluns 2 de març es podran veure al Mobile World Center, que estarà obert al públic en general.

La resposta de Cordón a Ada Colau

Cordón també ha aprofitat la conferència per respondre a la candidata de Barcelona en Comú, Ada Colau, que criticava fa uns dies que la política de grans esdeveniments no era “un model sostenible per la ciutat”. El vicepresident de la Mobile World Capital ha explicat que el congrés és una “invasió de riquesa, activitat econòmica, coneixement i contactes” i que suposa un canvi en el model productiu amb més oportunitats per als emprenedors. Si el Mobile és un problema, ha dit Cordón, “no ho entenc”.

En aquest sentit, el director general de la Fira de Barcelona ha explicat que Barcelona precisament vol contribuir a aquest nou model productiu basat en el coneixement i el talent d’emprenedors, i  que sovint no requereix de grans inversions. “La vocació no es portar a grans empreses sinó que les grans empreses tecnològiques del futur neixin a Barcelona” ha afegit.  Un exemple d’això, segons Cordón, és l’espai Barcelona Growth del 22@ per a empreses emergents especialitzades.