Un petit foc ha hagut de ser extingit aquest divendres al matí al Centre Social Autogestionat Can Vies, al barri de Sants, després que cremés un matalàs a la primera planta per motius que es desconeixen. Diverses unitats dels Bombers han acudit al lloc dels fets per apagar-lo, i també s’hi ha desplaçat una ambulància. Tot i que en el moment del sinistre hi havia gent dins, no hi ha hagut ferits ni danys estructurals a l’edifici.

L’incendi tampoc no ha deixat afectacions als habitatges propers o l’exterior de Can Vies. Tot i això, un cop apagat el foc, els bombers han seguit treballant una llarga estona per ventilar tota la primera planta de l’edifici.

Diversos usuaris de Twitter s’han fet ressò de l’incendi a les xarxes i han penjat imatges en què es veu amb molta claredat la fumarada negra que ha generat l’incident.

 

Aquest 2019 ha fet cinc anys del desallotjament de Can Vies, que va provocar una mobilització popular arran de la qual es van produir aldarulls importants. L’edifici, però, continua avui ocupat. Segueix afectat pel pla de reurbanització del calaix sobre les vies de Sants, i sovint s’hi organitzen xerrades, tallers i altres activitats socials.