cadàver contenidor eixample

L’home trobat mort en un contenidor del carrer de Casanova, a l’Antiga Esquerra de l’Eixample, compartia pis amb els dos detinguts com a sospitosos d’haver-lo matat. Segons han explicat veïns de l’edifici a betevé, la víctima era alemanya, inquilí de l’habitatge i rellogava habitacions als arrestats. El pis en qüestió està situat just al davant d’on es va fer la macabra troballa, al número 91. Precisament aquest dilluns, els Mossos d’Esquadra han informat de la detenció dels dos homes, de 31 i 51 anys.

L’arrest es va produir divendres passat. La portera de l’edifici ha relatat a betevé que a un dels acusats se’l va detenir durant el dia dins l’habitatge ─que actualment es troba precintat─ i l’altre, quan ja era de nit i era a la porteria, a punt d’entrar a l’edifici. Hores després, s’ha conegut que el jutge ha decretat presó provisional per a un dels arrestats.

El tors de la víctima era dins d’una maleta

El cadàver es va localitzar dimarts passat, 29 de novembre, al carrer de Casanova, entre l’avinguda de Roma i el carrer d’Aragó. Una persona va trobar el tors masculí dins d’una maleta i en un contenidor cap a les 11 h i va alertar els Mossos d’Esquadra. Durant bona part del matí, es va desplegar un important dispositiu policial en aquest punt de l’Antiga Esquerra de l’Eixample.