cadàver contenidor barcelona eixample

Localitzat un cadàver en un contenidor a l’Antiga Esquerra de l’Eixample. La troballa macabra s’ha produït al carrer de Casanova, entre l’avinguda de Roma i el carrer d’Aragó. El cos sense vida l’ha trobat una persona dins d’una maleta dins del contenidor, segons ha explicat un testimoni dels fets a betevé. La policia catalana està investigant els fets. Segons el TSJC, el jutjat d’instrucció 23 de Barcelona ha obert diligències i està pendent dels resultats de l’autòpsia. Fonts judicials apunten que la causa no està declarada secreta.

El gran dispositiu dels Mossos d’Esquadra a la zona ha fet que els vianants no puguin ni tan sols passar per una de les voreres, ja que està completament acordonada. Segons el mateix testimoni, que ja ha prestat declaració davant la policia catalana, es tracta d’un tors masculí.

cadaver contenidor barcelona

El cadàver, aixecat dues hores després

La policia ha advertit als establiments dels entorns de la troballa del cadàver, al mateix carrer de Casanova, que no poden instal·lar les seves terrasses fins que no marxi la presència policial. Segons testimonis dels fets, els Mossos d’Esquadra s’hi estaran força estona.

A aquesta hora, entre els veïns de la zona no es parla d’una altra cosa i, de fet, molts curiosos observen els treballs dels agents de la policia des de la cinta que no els permet avançar. Una hora després de l’arribada de la policia, s’ha aixecat el cadàver.

cadaver contenidor barcelona

Última hora de la troballa del cadàver

A betevé hem seguit l’última hora de la troballa macabra del cadàver en un contenidor de l’Eixample i n’hem fet un seguiment minut a minut. Aquí el pots recuperar.

14:32
   

Fi del seguiment minut a minut

Finalitzem aquí el seguiment, minut a minut, amb l’última hora sobre la troballa d’un cadàver en una maleta que hi havia dins d’un contenidor al carrer de Casanova. El cas es troba sota secret de sumari, però si hi ha qualsevol novetat la podràs veure a beteve.cat

14:31
   

Un camió de la neteja s’endú tots els contenidors

Un camió de la neteja s’ha endut el contenidor on s’ha trobat part d’un cadàver dins d’una maleta i, també, la resta d’elements d’escombraries que hi ha al costat.

14:26
   

Prenen imatges dels comerços

Durant el matí i el migdia, els Mossos d’Esquadra han pres imatges d’alguns comerços de la zona. 

14:01
   

Fotografia 360º de l’escena

Els Mossos d’Esquadra han fet una fotografia 360º que, després, posaran a disposició del jutge com a prova per si hi ha algun indici que es pugui extreure d’aquesta imatge.

13:59
   

Avís dels treballadors municipals

Els Mossos d’Esquadra han confirmat a betevé que han rebut l’avís de la troballa del cadàver a través de treballadors municipals de Barcelona. Això, després de la troballa per part d’un venedor de ferralla.

13:48
   

Tallat el trànsit a Casanova

Es manté tallat el trànsit al carrer de Casanova després d’aixecar-se el cadàver mentre duren els treballs dels Mossos d’Esquadra. Des del carrer d’Aragó, no es pot agafar la via. 

13:36
   

Els serveis funeraris s’enduen el cadàver

Fa escassos 10 minuts, una furgoneta dels serveis funeraris s’ha endut les restes del cadàver de dins de la maleta, amb la maleta inclosa. El desplegament policial, però, continua a la zona i està previst que s’allargui força estona.

13:31
   

Sota secret de sumari

 

13:16
   

Aixecat el cadàver

Agents de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d’Esquadra han assumit la investigació del cas. A aquesta hora s’ha procedit a l’aixecament del cadàver.

mort trobat dins maleta

13:08
   

Prohibit el pas dels vianants

Mentre continuen les tasques de la policia, s’ha prohibit el pas als vianants en el tram de la cruïlla d’Aragó amb Casanova, on s’ha vist el cadàver. Els Mossos han aixecat una lona per protegir la privacitat de la persona morta.

detall maleta on han trobat mort

13:00
   

Policia científica a la zona

La policia científica s’ha desplaçat fins a la zona i remira dins del contenidor on s’ha localitzat el cadàver. Mentrestant, desenes de veïns observen des del cordó policial els treballs de la policia. Testimonis expliquen a betevé que el tors del cadàver s’ha trobat dins d’una maleta que estava ubicada dins del contenidor.

12:45
   

Zona acordonada

Els Mossos d’Esquadra han acordonat la zona on s’ha trobat el cadàver. 

12:37
   

ÚLTIMA HORA

Troben part del cadàver d’una persona en un contenidor al carrer de Casanova amb Aragó, a l’Eixample de Barcelona. Segons testimonis dels fets, es tracta d’un tors masculí. Gran desplegament dels Mossos d’Esquadra a la zona. Segueix aquí l’última hora d’aquesta macabra troballa.