Els Mossos d’Esquadra han detingut dues persones, de 31 i 51 anys, relacionades amb el cas del cadàver que es va localitzar en un contenidor a l’Eixample. Els detinguts han passat durant aquest matí a disposició judicial. En un comunicat, els Mossos d’Esquadra han detallat que en el marc de la investigació es va localitzar un domicili a Barcelona amb diferents indicis que el relacionen amb la possible mort violenta.

Segons confirma l’agència EFE, les detencions no s’han produït a la vegada ni tampoc a la mateixa ubicació. Al primer sospitós se l’ha detingut durant el cap de setmana i al segon, aquest mateix dilluns al matí. La investigació, de la qual s’ha fet càrrec el Jutjat d’Instrucció 23 de Barcelona, continua oberta. Hores més tard, s’ha conegut que un dels dos detinguts ha ingressat a presó provisional, mentre que l’altre ha quedat en llibertat amb mesures cautelars.

Troben un cadàver en un contenidor a Casanova amb l’avinguda de Roma
Una persona ha trobat un tors masculí en una maleta que hi havia dins del contenidor: hi ha un gran desplegament dels Mossos, que investiguen els fets

El tors masculí estava dins d’una maleta

El cadàver, un tors masculí, es va localitzar el 29 de novembre al carrer de Casanova, entre l’avinguda de Roma i el carrer d’Aragó. El cos el va trobar una persona dins d’una maleta cap a les 11 h i va alertar els Mossos d’Esquadra. Durant unes hores, es va desplegar un important dispositiu policial en aquest punt de l’Antiga Esquerra de l’Eixample.