detingut

Els Mossos d’Esquadra van detenir dos homes relacionats amb un atracament amb una arma de foc en una entitat bancària de Barcelona el 15 de març. La detenció, però, es va fer per uns fets més recents, ja que els dos lladres han estat acusats, juntament amb un tercer, com a presumptes autors d’un robatori violent amb intimidació a l’interior d’un altre banc a la localitat de Pallejà dijous.

Els tres arrestats, d’entre 36 i 60 anys, acumulen més de 20 antecedents entre tots i van passar a disposició judicial dissabte.

El robatori de Barcelona, frustrat

En aquest cas de Barcelona, els dos homes anaven tapats amb cascs de motocicleta integrals. Van abordar amb una arma de foc el treballador del banc en el moment que entrava a l’oficina per començar la jornada laboral i li van demanar obrir les caixes fortes, però com que es tractava d’una oficina bancària sense diners en efectiu, no van aconseguir robar res.

Finalment, els atracadors van deixar el lloc sense aconseguir el botí, i van deixar la víctima lligada de peus amb brides a dins de l’oficina fins que aquest es va aconseguir deslligar i va avisar la policia.