taxista robatori
Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 27 de març un home, de 35 anys, com a presumpte autor d’un robatori amb violència i intimidació, un delicte de lesions i un altre de danys. Els fets van passar el 23 de març, quan dos homes van pujar en un taxi al carrer de Capsec, a Can Peguera, i van fer canviar en diverses ocasions la destinació final al conductor. Van obligar-lo a parar a la plaça de Manuel Baldrich. Allà, el van amenaçar amb un ganivet al coll i el van colpejar mentre li demanaven diners. Després del robatori van encastar el vehicle contra un arbre.

Van robar-li dos mòbils, diners i targetes bancàries i van encastar el taxi

El taxista, que va patir ferides lleus, els va donar dos telèfons mòbils, els diners que duia, targetes bancàries i la documentació. El van obligar a baixar del cotxe i van fugir amb el taxi que va acabar encastat entre un arbre i el mur d’una església. Els dos ocupants, segons van relatar els testimonis, van sortir del vehicle i van fugir corrents.

Foto: Mossos d’Esquadra

Un altre robatori similar dies abans

Els investigadors van relacionar aquest robatori amb un altre de similar comés a principis de març també a Nou Barris. El 2 de març un home va demanar un taxi al carrer de Verdum. Un cop dins del vehicle, va amenaçar el taxista amb un cúter i un tornavís per demanar-li els diners.

El taxista va aturar el vehicle i va aconseguir sortir del taxi sense patir ferides. L’assaltant, però, va passar cap al seient del conductor i en la fugida va atropellar un home que circulava amb patinet. Pocs metres més enllà va abandonar el taxi i va fugir corrents amb el telèfon mòbil, la cartera i les claus del taxista.

Quan hi van arribar les patrulles, un cop assistits la víctima i l’home atropellat amb ferides lleus, van ser alertats pels testimonis que l’assaltant havia entrat en un edifici del carrer de l’Hostalric. La policia el va detenir per robatori amb violència i intimidació i van recuperar els objectes sostrets.

Reconeixement del presumpte lladre

La víctima de l’últim robatori va reconèixer l’autor dels fets, que ja va ser arrestat el 2 de març, com un dels assaltants i per això, el 27 de març els investigadors el van detenir. La investigació continua oberta per identificar i detenir el segon implicat en el robatori.