robatori sant antoni multireincidents

(ACN) Quatre homes han estat detinguts aquest dimecres en tres actuacions policials relacionades amb diferents robatoris amb força consumats o en grau de temptativa que han tingut lloc durant la matinada d’aquest dimecres. Tots ells són multireincidents i acumulen 126 antecedents, la majoria per delictes similars.

Els homes tenen 32, 37, 43 i 44 anys i han estat arrestats per agents de paisà del Grup de Delinqüència Urbana del districte de l’Eixample, coneguts col·loquialment com a fures, en el marc d’un dispositiu de patrullatge preventiu que s’ha fet a la zona. En un dels casos s’ha detingut l’individu al carrer quan duia a l’esquena tres bosses de plàstic amb 21 ordinadors portàtils sostrets d’una escola propera.

Quatre detencions amb poques hores de diferència

Els agents, que patrullaven d’incògnit per la zona, han detectat un robatori amb força en una cafeteria de la ronda de Sant Antoni. Poc després han aturat un home que duia les tres bosses de plàstic a l’esquena amb els 21 ordinadors portàtils. Els agents han comprovat que pertanyien a una escola propera i també han vist que l’individu duia un joc de claus de la mateixa escola i diverses eines. Els responsables de l’escola, a més, han trobat la reixa exterior forçada i un vidre interior trencat. Per tot plegat l’home ha quedat detingut.

Mentrestant, agents del dispositiu de patrullatge preventiu seguien buscant els autors del robatori a la cafeteria i cap a la mateixa hora, un quart de cinc, han localitzat un home de 43 anys que marxava de forma sospitosa pels carrers propers. Prèviament, al lloc del robatori els agents havien observat que s’havia trencat el vidre de la porta amb una tapa de claveguera, el mateix sistema que s’havia fet servir a l’escola. Hi havia un rastre de sang i els agents l’han seguit fins que han vist l’home de 43 anys. Els Mossos indiquen que l’individu no s’havia endut res de l’establiment, però ha quedat detingut.

En un moment donat els agents han vist com un dels individus forçava la porta d’accés d’un edifici mentre l’altre vigilava. Un cop dins han intentat forçar una porta metàl·lica. Els agents els han aturat i els han escorcollat. Els dos han quedat també detinguts.