Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 22 anys per robar a l’aeroport del Prat una maleta i una cartera amb tres rellotges de luxe a dins amb un valor total de 240.000 €. Segons la policia catalana, l’arrestat compta amb una alta activitat delictiva durant el darrer any, amb una trentena d’antecedents policials per delictes contra el patrimoni, la gran majoria per furts en l’entorn aeroportuari.

El robatori que va acabar amb detenció va passar dissabte, 1 de juliol, pels volts de les 16 h. La víctima estava fent gestions de facturació al taulell d’una companyia aèria quan un home, pel darrere i sense que se n’adonés, va prendre-li la maleta i la bossa de mà que portava. Unes persones van ser testimonis de l’acció del lladre i van descriure la seva aparença física a la policia. Poc després, la víctima va aconseguir reconèixer la maleta i el lladre, a qui va retenir fins que la policia va arribar i va detenir-lo.

Tres rellotges d’alta gamma

Entre les pertinences robades que es trobaven dins de la maleta i la bossa de mà, hi havia tres rellotges d’alta gamma per valor de 240.000 euros, així com diners en efectiu. Amb la maleta i la bossa de mà robades, la quantitat dels objectes sostrets és de 245.000 euros. Després de les gestions policials dutes a terme els agents van tornar les pertinences al propietari legítim.

El detingut va passar a disposició judicial diumenge.