Filera de vehicles calcinats a l'Aeroport del Prat

Els Mossos d’Esquadra han informat que aquest divendres al matí ha passat a disposició judicial el presumpte autor de l’incendi de vehicles que va tenir lloc a l’aeroport del Prat dissabte passat. L’home va ser detingut dimecres a la tarda. Segons la policia, el presumpte piròman ja havia estat identificat 17 vegades a la mateixa zona durant l’últim any per “exercir habitualment l’activitat de transport de persones sense cap tipus d’autorització”. De fet, els agents asseguren que l’home tampoc no disposava de permís de conduir.

Els Mossos van aconseguir localitzar el presumpte piròman gràcies al visionament de les càmeres, en què es veia una persona que arribava en un vehicle al punt d’inici de l’incendi, calava foc a un arbre i marxava ràpidament en el mateix vehicle. La investigació continua oberta perquè la policia assegura que al vehicle també hi viatjava una altra persona.

Els fets van passar dissabte cap a les 14 h, quan es va declarar un incendi a una zona propera a l’estacionament de motocicletes del pàrquing de la T2. El sinistre va afectar un total de 30 motocicletes i 11 turismes estacionats molt a prop del punt d’origen del foc.