Els veïns propers a Ka la Kastanya, un edifici ocupat des del novembre del 2018 al número 144 de Torrent de les Flors, denuncien problemes de convivència i incivisme. Expliquen que gairebé cada cap de setmana s’hi fan festes que provoquen alts nivells de soroll.

El soroll s’allarga més enllà de les 22 h

Segons Jordi Solan, un dels veïns, no poden avisar la Guàrdia Urbana perquè no els fan cas “i quan tanquen a les 10 de la nit aleshores hi ha l’agreujant que mentre recullen surten, parlen pel carrer, baixen, pugen, les baralles, els orins que fan per terra…”. Rosa Rodríguez, una altra veïna, explica que també han intentat parlar amb la gent de Ka la Kastanya sense èxit: “Em diuen: ‘És que, senyora, ens hem de divertir’, i jo els dic que em diverteixo cada dia a casa meva i no molesto ningú”.

Denuncien un problema d’incivisme a Gràcia

Ara han començat a recollir signatures entre els afectats i han contactat amb altres veïns de la Vila de Gràcia amb problemes del mateix tipus, com per exemple els de la plaça del Nord. Creuen que a Gràcia hi ha un problema d’incivisme generalitzat i que potser hauran d’unir esforços per aconseguir solucions.

Els veïns també han fet arribar les seves queixes a l’Ajuntament i esperen que es trobi alguna solució al problema de soroll mentre l’edifici, propietat de la immobiliària Elix, segueixi ocupat.