Els Bombers de Barcelona han hagut d’intervenir en un incendi al carrer de la Conca de Tremp, al barri del Carmel, que s’ha produït la matinada de dissabte cap als volts de les 6 h. Les tasques han obligat a evacuar alguns veïns, els del bloc afectat han hagut de pujar fins a l’àtic perquè els Bombers no els han pogut desallotjar per la porta principal. El foc ha afectat també tres vehicles, una motocicleta i les façanes de dos edificis. Fins a sis dotacions de Bombers s’han desplaçat al lloc dels fets i la Guàrdia Urbana ha participat en el control de trànsit.

Sense subministrament de gas durant, com a mínim, 4 dies

Els veïns han explicat a betevé que els domicilis no han patit danys estructurals. El que sí ha quedat malmès és el subministrament de gas, ja que el foc ha afectat la instal·lació. Degut a aquest fet, els veïns no tindran servei de gas, com a mínim, durant tres o quatre dies. Segons expliquen els veïns, el subministrament de llum no s’ha vist afectat.

Així és com ha quedat la zona després de l’incendi:

Set incendis amb pocs dies de diferència el mes de gener

El darrer incendi en un habitatge a la ciutat de Barcelona va tenir lloc el 5 de gener, al barri del Camp de l’Arpa del Clot, on tres persones van haver de ser ateses per inhalació de fum. Aquest va ser el setè foc que es va produir en pocs dies a la ciutat. El 3 de gener se’n va produir un altre en un edifici del carrer de Gavà, al barri de la Bordeta. No va causar ferits, però sí que va obligar a evacuar el bloc sencer durant unes hores. Després, va haver-hi altres focs en poques hores de diferència. Dos van ser en pisos ocupats i, un tercer, en un local que, segons els veïns, era un punt de càrrega de bicitaxis.

Just abans d’acabar l’any 2021, un incendi al carrer de Nou de la Rambla va obligar a reallotjar una trentena de veïns que es van quedar sense llum com a conseqüència de les flames.