La Guàrdia Urbana ha detingut aquest diumenge al migdia l’home acusat d’estafar almenys 17 dones amb qui havia mantingut una relació sentimental. Segons fonts del cos, la detenció s’ha pogut fer gràcies a una trucada anònima, que ha alertat que l’havia vist a l’Eixample. Sobre l’estafador hi havia una ordre de detenció, perquè no s’havia presentat a diverses citacions judicials. Fins al lloc s’hi han desplaçat dos agents de la Guàrdia Urbana, que l’han detingut després d’identificar-lo.

L’estafador va ser detingut el 26 de març al carrer de Londres perquè tenia diverses ordres de crida i cerca. Posteriorment va passar a disposició judicial, i el van deixar en llibertat amb càrrecs. Però actualment hi havia un nou requeriment judicial per no haver-se presentat a judicis pendents. Precisament, l’home estava citat en un judici aquest dimarts 8 de maig.

L’home, de 36 anys, acumula una vintena de denúncies de dones, a qui suposadament va estafar grans quantitats de diners fent-los creure que mantenien una relació sentimental. El detingut va aconseguir estafar 150.000 euros a diverses dones que van confiar en ell.

L’home havia estafat amb freqüència des del 2016, si bé ja se’l tenia identificat des del 2013. Habitualment utilitzava aplicacions per conèixer les dones i ocultava la seva identitat amb de diferents noms . Un cop les havia seduït i s’havia guanyat la seva confiança, els robava objectes personals i targetes de crèdit.