Alguns veïns de la plaça del Pi asseguren que ja no poden més. Una festa nocturna aquest dissabte a la nit en un dels pisos de la plaça no només ha destorbat el descans veïnal, sinó que també ha generat un moment de tensió entre els veïns i els qui celebraven la festa, que ha derivat en crits i insults. Els veïns han denunciat l’episodi amb un vídeo a través de les xarxes en què es poden veure, com a mínim, una quinzena de persones al balcó d’un pis situat a la primera planta d’un edifici, que participen d’una festa amb música de tambors que podria assemblar-se a la d’un ritual.

L’incident va començar cap a les nou de la nit d’aquest dissabte, però els veïns asseguren que es va allargar fins a la matinada i que, malgrat que van trucar a la Guàrdia Urbana, no s’hi va apropar cap patrulla. Amb les portes del balcó obertes, la música se sentia a tota la plaça i això va fer que alguns veïns es queixessin als qui organitzaven la festa. Com que van decidir no aturar-la les queixes van anar a més i uns i altres es van acabar escridassant.

Alguns veïns asseguren que tenen por que l’agressivitat creixi perquè les persones que hi havia al balcó van acabar insultant el veïnat. A aquests insults des del pis conflictiu que es poden sentir al vídeo, s’hi va afegir un grup de turistes que s’estava a la plaça, que es va mofar dels veïns que demanaven que baixessin la música. Els veïns temen que aquests episodis es puguin incrementar amb l’arribada del bon temps, ja que asseguren que la presència policial no els dissuadeix de fer-hi festes fins a altes hores de la matinada.