detingut contenidor Sants

La Guàrdia Urbana ha detingut la matinada d’aquest dimecres un home quan estava calant foc a un contenidor al carrer del Tenor Masini, al barri de Sants. Uns agents de paisà que patrullaven per la zona han sospitat quan l’han vist manipulant alguna cosa i han vist fum entre els contenidors. Al moment d’escorcollar-lo, han detectat que duia tres encenedors a sobre.

Contenidors cremats a Barcelona

La crema de contenidors és recurrent a la ciutat. El 15 de març un foc molt virulent va cremar un contenidor de brossa orgànica de l’avinguda d’Icària i va provocar una gran fumarada. Al gener també van cremar tres contenidors situats als carrers de Huelva i Puigcerdà i la rambla de Guipúscoa. Poc abans, el mes de novembre, la Guàrdia Urbana va detenir un home que en va cremar 21 en una sola nit a l’Eixample i també al districte de Sant Martí.

Un mes abans, a l’octubre, la policia també va arrestar el sospitós d’haver provocat danys en contenidors, també a Sant Martí. Al juliol, també hi va haver un detingut acusat d’haver cremat desenes de contenidors i motos