Un foc molt virulent en un contenidor de brossa orgànica de l’avinguda d’Icària ha sorprès aquest dijous a la tarda els veïns de la Vila Olímpica cap als volts de les 19 h. L’incendi ha provocat una gran fumera i les flames han assolit molta altura, com es pot veure en les imatges enregistrades per Isaac Cormand.

Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat una dotació dels bombers de Barcelona, que ha apagat l’incendi, que no ha tingut més conseqüències. De moment es desconeixen les causes del foc

Contenidors cremats a Barcelona

La crema de contenidors no és un fet aïllat a la ciutat. A finals de gener van cremar tres contenidors situats als carrers de Huelva, Puigcerdà i la rambla de Guipúscoa. Poc abans, al mes de novembre, la Guàrdia Urbana va detenir un home que en va cremar 21 en una sola nit a l’Eixample i també al districte de Sant Martí. Un mes abans, a l’octubre, la policia també va arrestar el sospitós d’haver provocat danys en contenidors, també a Sant Martí. Al juliol, també hi va haver un detingut acusat d’haver cremat desenes de contenidors i motos. En aquest cas, va actuar al districte de l’Eixample.