Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove que, després d’una baralla, va apunyalar el seu company de pis, situat a la Gran Via de Carles III, al districte de les Corts. Segons avança ‘El Caso’ i ha pogut confirmar betevé, els fets es va produir divendres passat, 22 de setembre, per causes que encara es desconeixen. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació i han detingut l’home per temptativa d’homicidi.

La víctima va resultar ferida greu per arma blanca però no es tem per la seva vida. La policia relata que no es tracta que cap de violència de gènere, sinó d’un conflicte de convivència a l’interior d’un domicili.

Sis persones apunyalades al Bogatell durant la Mercè

Aquest incident amb arma blanca a les Corts es va produir només dos dies abans de l’apunyalament de sis persones en diferents carrers del Bogatell durant la segona nit de la Mercè. Dues de les persones van resultar ferides de gravetat. L’Ajuntament de Barcelona, però, ha desvinculat aquest fet dels actes de la festa major i ho atribueix a l’acció d’un grup de persones “salvatges”.

Últims apunyalaments a Barcelona

A banda de l’apunyalament de les Festes de la Mercè, el darrer incident amb arma blanca del qual betevé ha tingut constància va ser l’11 d’agost. Tres persones van resultar ferides per arma blanca en una baralla a la travessera de Gràcia. Un mes abans, el 10 de juliol, els Mossos van detenir un home després d’apunyalar un vigilant de seguretat a l’Estació del Nord

Les baralles acostumen a ser l’origen de molts dels incidents amb armes blanques a Barcelona. És el que va passar el 24 de juny, quan dues persones van resultar-ne ferides en una baralla al Carmel. Només uns dies abans, el 12 de juny, també va haver-hi dos ferits més en una baralla al Raval.