Un incendi a Barcelona ha posat en alerta els veïns de la ciutat. Un autobús de TMB ha cremat a l’altura del número 156 del carrer de Santaló, a tocar de la plaça d’Adrià, a Sant Gervasi – Galvany. Les flames, originades en un bus de la línia V13, també han cremat diverses motos que hi havia estacionades al voltant i han aixecat una columna de fum ben negre que s’ha fet visible des de diversos punts de la ciutat.

Tres dotacions dels Bombers de Barcelona s’han desplaçat fins al lloc del foc per extingir l’incendi. El foc ja està apagat i ara els operaris fan tasques de refredament, tal com expliquen testimonis a betevé. Les tasques han obligat a tallar el carrer de Santaló. Malgrat l’espectacularitat de les flames i del fum, no consten ferits.

incendi barcelona sarria sant gervasi
moto cremada incendi sant gervasi

Pudor intensa de plàstic

Per ara, es desconeixen els motius pels quals s’ha incendiat el bus, que ha quedat completament calcinat. El foc ha generat una pudor de plàstic molt intensa a tota la zona.

incendi bus tmb barcelona

L’incendi del bus, gravat en vídeo

Alguns usuaris han captat imatges del moment de l’incendi. En els vídeos es pot veure com les flames espectaculars guanyen extensió, amb força virulència, i veïns de la zona observen, curiosos, el succés.

https://twitter.com/3a_teretubi/status/1706581510936035455?s=20

Retirada complexa

La retirada de l’autobús incendiat s’ha fet a la tarda, i ha estat complicada per les dimensions del vehicle. Han estat necessàries dues grues que han hagut de fer marxa enrere per poder acabar sortint per la Via Augusta.

Incendis en vehicles a Barcelona

Darrerament, hi ha hagut altres incendis en vehicles que han provocat alteracions a la ciutat. Fa tot just una setmana un camió incendiat va fer que es col·lapsés la ronda de Dalt durant nou hores.

Uns dies abans també es va produir un ensurt a Sant Antoni amb un camió de residus que duia papers i cartrons que s’estaven incendiant. Per això, va haver de buidar el contenidor enmig del carrer per apagar les flames. A més, el juliol ja va cremar un bus de TMB, sense passatgers, a la via Favència.