L’Ajuntament de Barcelona ha tancat provisionalment l’àrea de jocs infantil del barri del Clot on aquest dilluns va caure un arbre de grans dimensions. El consistori ha pres aquesta mesura en espera que Parcs i Jardins faci una valoració de l’espai. L’àrea de jocs infantil està situada en el triangle que formen els carrers de Biscaia, València i Espronceda.

L’espai forma part d’un parc infantil proper a dues escoles, l’Octavio Paz i els Jesuïtes el Clot. Afortunadament, però, com que aquest dilluns era festiu a Barcelona i les escoles estaven tancades no hi havia ningú a la zona de jocs. L’arbre es va desplomar al costat d’un banc i va trencar part d’unes tanques de fusta que delimiten la zona d’esbarjo infantil.

Un altre arbre que cau a Barcelona

Darrerament, les caigudes d’arbres a Barcelona s’estan produint amb certa freqüència. Fa només uns dies va caure un arbre de cinc metres d’alçària als entorns de l’Escola Jujol, a Gràcia. El cas més greu va ser a principis d’agost, quan va caure una palmera datilera a sobre d’una noia al Raval, que va morir a conseqüència de l’impacte.