La Policia Nacional ha detingut a Barcelona un home perseguit per la justícia francesa. Sobre ell requeien dues ordres europees de detenció i entrega emeses per la policia d’aquest país.

L’home, considerat un fugitiu perillós, havia estat condemnat a perpetuïtat a França per diversos crims, entre els quals hi havia ser líder d’una organització criminal de tràfic de drogues, segrestos, atacs amb armes de foc i de guerra i haver provocat la mort de diverses persones, entre les quals hi havia menors d’edat.

La investigació de la Policia Nacional havia començat a finals de febrer, quan la policia francesa n’havia sol·licitat la localització i detenció. Els agents van detectar el fugitiu al vestíbul d’un hotel del centre de la ciutat i el van detenir fent servir tècniques contundents, ja que havien estat advertits “del seu caràcter violent, la seva perillositat i la possibilitat que estigués armat“, segons expliquen fonts policials. També es va detenir la seva parella, que l’acompanyava en aquell moment, acusada de falsedat documental.