(ACN) Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Barcelona (GUB) va detenir aquest divendres, 20 de maig, a la nit un parell d’atracadors que estaven assaltant un establiment del barri Gòtic. Un dels pispes portava un ganivet de 17 centímetres i l’altre bloquejava la porta d’accés. Van ser arrestats per un robatori amb violència i intimidació.

Una altra detenció per robatori

En paral·lel, un agent fora de servei dels Mossos d’Esquadra va detenir dos lladres que havien robat a un home a l’Eixample amb el mètode de la taca. Els fets es van produir ahir dissabte a les 11 h del matí a la cruïlla del carrer València amb Bailèn. Els lladres van embrutar la roba de la víctima –d’edat avançada – amb una substància que feia molta pudor, van oferir-li ajuda i van aprofitar per robar-li la cartera.

L’agent fora de servei va reconèixer un dels pispes, ja que era un delinqüent habitual, i va seguir-lo a distància. Va observar com amb l’ajuda d’una dona atracava la víctima amb el mètode de la taca i canviant-li la cartera per un paquet de papers blancs. L’afectat ni s’havia adonat del robatori. Els dos lladres van ser arrestats: es tracta d’un home de 52 anys amb 29 antecedents per fets similars, i una dona de 46 anys, amb un únic antecedent.