Els Mossos han detingut un home acusat d’haver agredit una dona al número 19 del carrer de l’Aurora, al barri del Raval, la matinada de dissabte a diumenge.

Segons han confirmat els Serveis d’Emergències Mèdiques, la dona es va precipitar en un pati interior del carrer de l’Aurora per causes que es desconeixen. S’investiga si va relliscar i va caure o si, per contra, l’havien empès. La víctima va ser traslladada en estat crític a l’Hospital del Mar. Segons ha pogut saber betevé, la víctima continua ingressada a la Unitat de Cures Intensives (UCI) amb una afectació a les extremitats inferiors i un fort traumatisme cranial.

En espera de poder parlar amb la víctima, els Mossos d’Esquadra han detingut l’home basant-se amb les declaracions de testimonis i indicis recollits.

El detingut, traslladat fins al lloc dels fets

La investigació es manté oberta. Els Mossos d’Esquadra han estat al llarg de la tarda al lloc dels fets, amb entrades i sortides constants dels agents. Ara, la tasca de la policia catalana passa per esbrinar per quin motiu la víctima, d’origen xinès, es va precipitar.

Pels volts de les 19 h d’aquest diumenge, els Mossos han traslladat el detingut fins a l’immoble per esclarir els fets, amb l’ajuda d’una traductora. Una hora després, la policia ha acompanyat de nou el detingut fins a dependències policials.

Mossos d'Esquadra al carrer de l'Aurora