Els Mossos han detingut un home acusat d’haver agredit una dona al número 19 del carrer de l’Aurora, al barri del Raval, la matinada de dissabte a diumenge.

Segons han confirmat els Serveis d’Emergències Mèdiques, la dona es va precipitar en un pati interior del carrer de l’Aurora per causes que es desconeixen. S’investiga si va relliscar i va caure o si, per contra, l’havien empès. La víctima va ser traslladada en estat crític a l’Hospital del Mar. Segons ha pogut saber betevé, la víctima continua ingressada a la Unitat de Cures Intensives (UCI) amb una afectació a les extremitats inferiors i un fort traumatisme cranial.

En espera de poder parlar amb la víctima, els Mossos d’Esquadra han detingut l’home basant-se amb les declaracions de testimonis i indicis recollits.

El detingut, traslladat fins al lloc dels fets

La investigació es manté oberta

. Els Mossos d’Esquadra han estat al llarg de la tarda al lloc dels fets, amb entrades i sortides constants dels agents. Ara, la tasca de la policia catalana passa per esbrinar per quin motiu la víctima, d’origen xinès, es va precipitar.

Pels volts de les 19 h d’aquest diumenge, els Mossos han traslladat el detingut fins a l’immoble per esclarir els fets, amb l’ajuda d’una traductora. Una hora després, la policia ha acompanyat de nou el detingut fins a dependències policials.

Mossos d'Esquadra al carrer de l'Aurora