Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes a qui acusen de participar en dos robatoris violents. Segons informa la policia catalana en un comunicat, les detencions s’han fet la matinada de divendres en dues actuacions diferents als districtes de Ciutat Vella i l’Eixample. Un dels detinguts és menor i els altres dos acumulen 25 detencions per fets similars comesos en els darrers dos anys.

La primera actuació ha tingut lloc al carrer del Carme, on agents de paisà han vist com dos homes s’apropaven a un altre i li intentaven robar una cadena d’or i el telèfon mòbil. Llavors, la víctima ha començat a córrer perseguit pels lladres. Els agents han detingut els dos homes per un delicte de robatori amb violència i intimidació.

La segona intervenció s’ha produït al passeig de Gràcia. Segons els Mossos, un individu ha intentat robar unes polseres a una víctima, que ha perseguit el lladre fins que aquest ha llançat el botí a terra. La víctima ha recuperat els braçalets i ha avisat una patrulla de seguretat ciutadana de l’Eixample, que ha trobat i detingut l’home per un delicte de robatori amb violència i intimidació.

El menor detingut ha estat posat a disposició de la Fiscalia de Menors. Els altres dos, que passaran a disposició judicial en les properes hores, acumulen 25 antecedents policials, principalment per delictes contra el patrimoni.