Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Ciutat Vella han detingut dos homes per un robatori amb violència i intimidació al districte de Ciutat Vella de Barcelona. Els autors dels fets van assaltar un taxista quan sortia del seu vehicle amb tota la recaptació.

Els fets van tenir lloc dijous passat poc després de les mitjanit, quan els agents del grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de Ciutat Vella van observar dos individus fugint pel barri Gòtic en direcció a la via Laietana i els van reconèixer com a autors de diversos furts a la zona, als quals coneixien per ser reincidents.

Els agents de paisà adscrits al grup de Delinqüència Urbana de Ciutat Vella van detenir un dels dos individus, Nabil L., de 27 anys i veí del Prat de Llobregat, amb nou antecedents policials, quan fugia corrents, després de realitzar una estrebada a la bossa de mà a un taxista, que hi portava la recaptació del dia. La intervenció policial va permetre als agents tornar al taxista el seu dispensador de monedes.

El segon detingut, Ahamed H., de 49 anys i veí de Barcelona, que acumula 48 detencions, va ser detingut a la tarda del mateix dia per un agent fora de servei de la mateixa unitat de Ciutat Vella que havia detingut el primer individu, quan es trobava en el mateix punt on havien realitzat l’estrebada a la matinada.

El jutge en funcions de guàrdia, després d’escoltar les seves declaracions, ha decretat, no obstant, llibertat amb càrrecs per als dos detinguts, sense que n’hagin trascendit els motius.