Continua activada l’operació Fred en nivell 2 per atendre les persones que pernocten a la via pública. Els Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona han atès fins ara 131 persones en el marc de l’operatiu específic activat divendres passat arran de les previsions d’una onada de fred. D’aquestes, 127 persones han acceptat l’allotjament ofert i han dormit als centres d’acolliment municipals.

Aquesta és la segona nit consecutiva que s’activen els equips d’emergència del Centre d’Urgències i Emergències Socials que detecten les persones sense sostre, les informen de la possibilitat d’allotjar-se en un centre d’acolliment i les hi acompanyen.

Les 127 persones acollides als centres municipals aquesta passada nit han rebut un àpat calent i hi han esmorzat aquest matí. També han pogut utilitzar els serveis de dutxes, roba i atenció psicosocial.

El Centre d’Urgències i Emergències Socials manté activada l’operació Fred en nivell 2, per atendre les persones que pernocten a la via pública. En aquest sentit, des de divendres, l’Ajuntament amplia les places d’acolliment nocturn per allotjar totes les persones sense sostre que ho necessitin amb l’obertura de dos centres específics més.