policia Mossos i Guàrdia Urbana

La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra han desactivat dos punts de venda d’heroïna al barri del Coll, al districte de Gràcia, aquest dimecres al matí. L’operació policial s’ha tancat amb dues persones detingudes, i s’han comissat 70 grams d’heroïna i 1.249 grams de substància de tall. La policia també ha requisat haixix i pastilles de metadona, i quatre bàscules i estris per manipular la droga.

Les detencions s’han efectuat en dos habitatges que són els domicilis dels arrestats.

La investigació es remunta a finals de maig, quan la Guàrdia Urbana del districte de Gràcia va tenir coneixement de dues persones que es dedicaven a distribuir heroïna des dels seus habitatges. Arran de la investigació, el Jutjat d’Instrucció número 2 ha estat qui ha autoritzat l’entrada als pisos.

Als dos arrestats se’ls imputa un delicte contra la salut pública.

Balanç 2022

Segons els Mossos d’Esquadra, l’any passat es van dur a terme 142 investigacions per tràfic de drogues. A banda, 552 persones van quedar detingudes o investigades.

La policia catalana afirma que la lluita contra el narcotràfic ha estat possible gràcies a la col·laboració dels veïns i el treball amb les entitats, la pressió i la coordinació policial.