El David tenia una botiga de roba i, com molts empresaris, va haver de tancar el negoci a causa de la crisi. Però va trobar una altra opció: els mercats de segona mà. DAVID, propietari paradeta: "Vaig decidir treure'm el lloguer, treure'm les brosses, treure'm l'IVA i fer mercadillos i pagar autònoms, perquè segueixo pagant autònoms i... així vivim". I surt a compte. Els festivals com De mano en mano, cada cop més freqüents, són una bona alternativa per aquells venedors que no poden assumir gaires despeses. Però n'hi ha més: LETICIA, organitzadora de De mano en mano "Esto se mezcla con una cultura de segunda mano que está empezando a crecer mucho y en la que llevábamos mucho retraso respecto a otros países de Europa" Ofertes de roba, articles estranys i sorprenents, fotografies com les d'abans... El festival és una reunió de peces diverses, sempre a un preu baix. S'hi pot trobar de tot... i més. Fires com aquesta són l'oportunitat perquè petits comerciants i artesans ofereixen els seus productes a un públic que sap apreciar les curiositats i les coses ben fetes. De mano en mano és un mercat de segona mà, però té ànim festiu: entre compra i venda es pot gaudir de música electrònica o del so clàssic d'un cantautor.

El mercat itinerant De mano a mano ha tornat a muntar les seves paradetes, com fa cada dos mesos, per oferir els més diversos productes. Des d’ofertes de roba, articles estranys i sorprenents, la possibilitat de fer-se fotografies com les d’abans… El festival és una reunió de peces diverses, però sempre amb un denominador comú: totes tenen un preu baix.

Aquests mercats són una bona alternativa per aquells empresaris que no poden assumir gaires despeses. El David, per exemple, tenia una botiga de roba i, com molts altres, va haver de tancar el negoci a causa de la crisi. Avui dia es guanya la vida de mercat en mercat.

Però De mano a mano és més que la venda d’articles de segona mà però té ànim festiu: Hi ha música electrònica per als més moderns, i cantautors per aquells que prefereix un ambient més clàssic.

Podeu seguir les pròximes edicions d’aquest mercat en la seva pàgina de Facebook.