Nou incendi al carrer de la Murtra a la intersecció amb el passeig de la Mare de Déu del Coll, al límit entre els barris del Carmel i la Teixonera. Aquest dimecres a dos quarts de tres de la tarda han cremat dos vehicles a l’aparcament públic que hi ha situat en aquest punt.

Els bombers han apagat el foc abans que es propagués a la resta de vehicles. Una patrulla de la Guàrdia Urbana s’hi ha acostat i ha revisat els contenidors de la zona per mirar de trobar pistes de què ha pogut passar.

Segons han explicat testimonis dels fets a betevé, un home amb caputxa ha sortit de l’aparcament corrent segons abans que el cotxe comencés a cremar. Un altre veí, que havia aparcat el cotxe minuts abans de l’incident, assegura que hi havia un home a la part de darrere del vehicle incendiat “en actitud sospitosa”.

Aquest incident arriba poc més d’un dia més tard que a tocar d’aquest aparcament, al davant del número 10 del carrer de Murtra, hi cremessin 14 motos i un cotxe la matinada de dimarts. La Guàrdia Urbana està investigant si el foc va ser provocat. Les flames van causar danys en una farmàcia, que va patir desperfectes al rètol i a la façana.