Nou incendi al carrer de la Murtra

a la intersecció amb el passeig de la Mare de Déu del Coll, al límit entre els barris del Carmel i la Teixonera. Aquest dimecres a dos quarts de tres de la tarda han cremat dos vehicles a l’aparcament públic que hi ha situat en aquest punt.

Els bombers han apagat el foc abans que es propagués a la resta de vehicles. Una patrulla de la Guàrdia Urbana s’hi ha acostat i ha revisat els contenidors de la zona per mirar de trobar pistes de què ha pogut passar.

Segons han explicat testimonis dels fets a betevé, un home amb caputxa ha sortit de l’aparcament corrent segons abans que el cotxe comencés a cremar. Un altre veí, que havia aparcat el cotxe minuts abans de l’incident, assegura que hi havia un home a la part de darrere del vehicle incendiat “en actitud sospitosa”.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”El perfil d’un piròman. Per què actua?” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/societat/com-actua-piroman-perfil/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Aquest incident arriba poc més d’un dia més tard que a tocar d’aquest aparcament, al davant del número 10 del carrer de Murtra, hi cremessin 14 motos i un cotxe la matinada de dimarts. La Guàrdia Urbana està investigant si el foc va ser provocat. Les flames van causar danys en una farmàcia, que va patir desperfectes al rètol i a la façana.