ANNA MATA, pastissera de Cookiteca "Avui el que farem és una mona de Pasqua molt simple per poder fet tots a casa." "A aquest conill li farem dos ulls, cabells, orelles... i els peus." Un ou de xocolata, un pastisset i xocolata desfeta són la base de la mona. Amb els ingredients sobre la taula ja només queda posar mà a l'obra. MARI "Primer posaré els ulls. Les parts no s'enganxen a l'ou. Primer les vas fent i després es posen a l'ou..." SOFÍA "Lacasitos, rosa, azul, rojo, azul otra vez y rojo otra vez." La pasta de sucre, de tots els colors i que es moldeja com si fos plastilina, és l'ingredient sorpresa. NEUS CANAL, confundador de Cookiteca "Ara hi ha moltes novetats a la cuina, tant d'ingredients i estris que permeten fer coses molt fàcilment i que són una bona manera pels nens per entrar a la cuina. Gaudeixen moltíssim." Mentre els nens acaben de treballar l'element estrella de totes les mones, la base, el pa de pessic s'acaba de coure al forn. ALBERT "He decorat l'ou posant-li les orelles, el cabells, els ulls, el morro i el nas. M'agrada menjar el que jo faig. És més divertit fer la teva perquè et diverteixes i després la menges i saps que l'has fet tu." Ara ja només queda el toc final: recobrir el pastís amb trufa i col·locar les plomes i els tradicionals pollets.