MIQUEL ÁNGEL SOTO, Confraria de Jesús del Gran Poder "Si plou el que farem immediatament una reunió de la Junta de Govern i decidirem en aquell moment si sortim o no sortim. Si no sortim ens quedarem aquí i es farà alguna pregària. Si podem farem un 'encuentro' per a tots els germans que han estat esperant."

Els recorreguts

La processó del Nostre Pare Jesús del Gran Poder i Esperança Macarena arrencarà a les 17 h des de la parròquia de Sant Agustí, des d’on es preveu que surtin més de 200 persones. La processó enfilarà fins a la Rambla, passarà pel Portal de l’Àngel i avançarà fins a arribar a la Catedral.

La processó de Nostra Senyora de les Angústies començarà a les set de la tarda i sortirà de la parròquia de Sant Jaume, al carrer de Ferran. La sortida, com és tradició, es farà de genolls, perquè el pas no cap per la porta.  D’allà s’arribarà a l’avinguda de la Catedral, on es trobarà amb les imatges de la Confraria del Nostre Pare Jesús del Gran Poder i Esperança Macarena. Totes dues processos seguiran aleshores el camí de retorn cap a les seves parròquies. Una anirà pel carrer del Pi i arribarà a la parròquia de Sant Agustí cap a dos quarts d’11 de la nit. L’altra, farà el carrer de la Portaferrissa, seguirà per la Rambla i arribarà així a la parròquia de Sant Jaume.