Un llit amb una tauleta de nit, una torradora, una planxa de roba i fins i tot dos inquilins amb els seus respectius barnussos. Durant uns minuts una sucursal d’una agència immobiliària ubicada a l’avinguda del Paral·lel s’ha convertit en un pis. La intenció dels organitzadors és que els veïns sàpiguen “que hi ha entitats que es mobilitzen pel barri”, però també que la gent es conscienciï i es mobilitzi per assistir a la manifestació convocada per a aquest dissabte.

Pocs minuts després d’envair la sucursal de l’agència, han aparegut el propietari del local i dos agents dels Mossos d’Esquadra. S’han viscut certs moments de tensió, però només ha calgut la intervenció verbal de la policia.

Escolteu la connexió en directe del programa ‘La tarda de Barcelona’, de betevé 91.0 fm:

“Adeu, Barcelona”

Dissabte, 10 de juny, diverses manifestacions contra l’augment del preu dels lloguers i el model de turisme massiu s’ajuntaran en una única concentració a la plaça d’Urquinaona a les sis de la tarda. Desenes d’entitats i col·lectius han seguit la crida de Barcelona No Està en Venda i la Coordinadora d’Assemblees d’Habitatge i han organitzat mobilitzacions als seus respectius barris per acabar conjuntament al centre de la ciutat. El lema de la convocatòria és “Adeu, Barcelona”.