Un conductor d’autobús de la línia 24 de TMB, la que va de la plaça de Catalunya al Carmel, va atropellar aquest divendres cap a les 22 h un vianant que creuava malament el passeig de Gràcia a la confluència amb el carrer de València. Ho ha avançat la periodista Anna Punsí i ho ha confirmat betevé. La víctima té uns 40 anys i va patir un traumatisme cranioencefàlic. Va ser traslladat pel SEM a l’hospital de Sant Pau, amb pronòstic reservat.

En espera de saber els resultats de la prova de drogues

La Guàrdia Urbana i el Sistema d’Emergències Mèdiques van traslladar-se fins al lloc dels fets i van fer-li un control d’alcohol i drogues al conductor de l’autobús. Punsí ha detallat que va donar positiu per cànnabis, tot i que fonts de TMB i l’Ajuntament no ho han confirmat a betevé. Han explicat que estan en espera de conèixer la contraanàlisi de la Guàrdia Urbana.

Com és habitual en aquests casos, el conductor de l’autobús ha rebut primers auxilis psicològics i, a més, ha estat apartat del servei fins a conèixer els resultats de les proves i tenir les conclusions sobre el succés.

Accidents amb busos implicats els últims mesos

Els darrers mesos hi ha hagut diversos accidents amb autobusos a la ciutat. El 24 de maig, per exemple, un vehicle de TMB es va veure implicat en un accident a Sant Antoni amb una furgoneta i dos cotxes més. Dues setmanes abans, el 10 de maig, un altre autobús de Transports Metropolitans de Barcelona va xocar amb una moto a l’avinguda del Paral·lel i van resultar ferides 11 persones. El més greu, però, va ser el 23 de desembre del 2021, quan una dona va perdre la vida després de ser atropellada per un autobús al Guinardó.