accident barcelona
Foto: Vicente Zambrano González

Una persona es troba en estat crític després d’un accident a Barcelona amb un autobús de TMB. El sinistre es va produir aquest dimarts al matí entre un bus de la línia H16 i una moto a l’avinguda del Paral·lel. En total, 11 persones van resultar ferides en la topada. Segons el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), a banda del ferit crític, que és el conductor de la moto, sis persones més van ser traslladades a centres hospitalaris en estat menys greu i quatre més van ser ateses al mateix lloc de l’accident. Un total de nou ambulàncies del SEM es van desplaçar fins al lloc dels fets.

Els ferits, traslladats a hospitals

El conductor de la moto es troba ingressat a l’Hospital Clínic. La resta de ferits en estat menys greu van ser traslladats en aquest hospital i també al Sagrat Cor, l’Hospital del Mar, el CUESP Manso i a l’Hospital Casa de la Maternitat.

L’accident, que va avançar a les xarxes la periodista Anna Punsí, es va produir a quarts de 12 del matí. La Guàrdia Urbana ha fet els controls rutinaris d’alcohol i drogues al conductor de l’autobús i està en espera dels resultats del laboratori. TMB ha activat el protocol habitual en els casos d’accident i està a l’espera de la comunicació de la policia local.

L’últim accident amb un bus, el desembre

L’últim accident greu a Barcelona amb un autobús implicat va ser el 23 de desembre del 2021, quan una dona va ser atropellada per un bus de TMB al carrer de Cartagena i va acabar morint pocs dies després.