ISABEL CAIRE, responsable d'organització del sector Generalitat de CCOO. "Nosaltres estem protestant perquè no hi ha hagut negociació. S'ha fet un teatre però en realitat no s'ha deixat negociar res. Entenem que hi ha una crisi, però les retallades han recaigut sobre personal que ja havia vist retallat el 5% del seu sou, ja havien anat 5.000 persones al carrer de cossos generals administratius. I entenem que aquesta vegada les mesures haurien d'haver anat cap a un altre cantó i no cap al personal públic".

A la seu del departament de Justícia els treballadors han arribat, fins i tot, a tallar el carrer de Pau Claris. Amb crits i pancartes han demanat que s’aturin les retallades del govern. Una petició que també han fet una cinquantena de funcionaris a les portes del departament d’Ensenyament. I a la seu de Benestar Social, un centenar de persones s’hi han concentrat per denunciar la situació en què es troben els interins i el personal administratiu, segons els sindicats, els més perjudicats per les retallades del govern. També s’han mostrat molt descontents amb el procés de negociació que s’ha fet per pactar els ajustos. Diuen que no se’ls ha escoltat.

Els treballadors concentrats a les portes de Justícia, al carrer de Pau Claris, han tallat el trànsit mentre ha durat la protesta.