Una quarantena de veïns i veïnes s’han fotografiat per a la mostra “Retrats de la gent del barri” que organitza l’espai creatiu Quei15 i les associacions del veïnat dels entorns del Parc de la Ciutadella, al barri del Parc i la Llacuna del Poblenou. Les instantànies s’han distribuït per 14 comerços i l’objectiu de l’organització és que la gent s’hi passegi i descobreixi tant les fotografies com els establiments.

Cohesionar un barri a la frontera de dos districtes

Les fotografies es van fer en una sola sessió, al Centre Cívic Parc Sandaru, on va participar vuit fotògrafs. “Retrats de la gent del barri” es fa per setena vegada i, segons explica Manel Sanz, de l’espai creatiu Quei15, és una manera de cohesionar aquesta zona del barri del parc. “És la frontera entre dos districtes, amb molta gent de pas” i la idea és que “es quedin a comprar al barri”, explica Sanz.

Descobrir-se en una ruta

Els protagonistes de les fotografies no saben on s’han ubicat exactament les instantànies i, per això, han de fer la ruta pels 14 comerços per descobrir on estan ubicades. Els comerciants asseguren que són molts els curiosos que pregunten pel projecte i esperen amb ànsies les properes edicions per participar-hi.

Les fotografies es podran veure fins al 28 de juny i tots els protagonistes poden recollir una còpia de la seva instantània a l’establiment on estan exposades.