bar People Gaixample

Aquest dilluns comença el judici per la mort del propietari d’un conegut bar del Gaixample al carrer de Villarroel l’any 2021. La vista se celebra a l’Audiència de Barcelona i serà un jurat popular l’encarregat de decidir si l’acusat, un home de 46 anys que des de llavors es troba en presó preventiva, és l’autor del crim. L’home va ser detingut pels Mossos al portal de la casa de la víctima, al número 66 del carrer del Comte d’Urgell, amb la roba ensangonada i portant objectes personals del domicili, que prèviament hauria sostret.

Per aquests fets, la fiscalia demana 26 anys de presó per al processat pels delictes d’assassinat amb traïdoria i robatori.

Va atacar “brutalment” la víctima

Els fets van passar el 28 d’octubre del 2021. L’acusat va anar al bar de la víctima amb la finalitat de fer una entrevista de treball. Allà tots dos van estar prenent unes copes fins que, cap a la mitjanit, van marxar a casa de la víctima “amb la finalitat de mantenir relacions sexuals”, segons l’escrit de la fiscalia. Un cop al domicili, l’home presumptament el va “atacar brutalment amb diversos instruments i de diferent forma amb objectes que va trobar a casa seva”. Això li va causar múltiples contusions i ferides que li van acabar provocant la mort “per pèrdua aguda de sang”.

Abans de marxar del domicili, el processat va robar la cartera de la víctima, diversos perfums i un iPod. En arribar al portal de l’edifici, però, va ser detingut pels Mossos d’Esquadra, que havien estat alertats d’una baralla al pis.