(ACN / Redacció) Albert Cavallé, més conegut com a l’estafador de l’amor, s’ha presentat voluntàriament aquest dilluns a la presó de Lledoners. Des del més juny ja pesaven sobre ell dues ordres judicials de crida i cerca i ingrés a presó. La primera la va dictar l’Audiència de Barcelona fa sis mesos per complir una pena d’estafa i la segona es va dictar fa només una setmana quan no es va presentar per segon cop a un jutjat penal per ser jutjat pel mateix delicte.

Albert Cavallé ja ha estat jutjat diverses vegades per estafar dones a qui demanava diners i no els retornava i a qui feia creure que n’estava enamorat, però aquest és el primer cop que ingressa a presó.

Condemnat a dos anys i tres mesos de presó

Cavallé va ser condemnat el febrer passat a dos anys i tres mesos de presó per enganyar sis dones per quedar-se amb 68.500 euros, després que arribés a un acord amb la fiscalia i amb les denunciants pels delictes d’estafa continuada i furt. L’acusat va acceptar que del 2015 al 2017 es feia passar en diverses aplicacions de cites com a advocat, inversor, cirurgià o fill dels amos d’una coneguda clínica barcelonina.

Com que totes les parts hi estaven d’acord, la sentència dictada pel tribunal va esdevenir ferma immediatament, per la qual cosa l’estafador havia d’ingressar voluntàriament al centre penitenciari que ell elegís. Però fins ara no s’havia presentat a cap.

Pendent de judici per un altre delicte similar

Al maig, Cavallé havia de ser jutjat per una altra estafa, i s’enfrontava a una pena de més de dos anys de presó, però no es va presentar. Pocs dies després va justificar la seva absència. Se li va notificar la data de dimecres passat per celebrar finalment el judici, però tampoc va comparèixer. Per això, la fiscalia va demanar aleshores l’ingrés a presó, que la magistrada va acceptar i ordenar.