La tardor ja és aquí i potser et planteges si arriba el moment de fer el canvi d’armari. Si no saps per on començar i vols tenir la roba ben endreçada, pren nota dels consells per saber què has de guardar i com optimitzar l’espai que ha donat la “coach” i fundadora d’Ordenterapia Mar Farré al programa ‘Via 15’.

Buida l’armari i decideix què et vols quedar

El primer pas per fer un bon canvi d’armari és buidar-lo completament. Un cop hagis tret tota la roba, has de decidir quines peces guardaràs perquè són les que més et poses i de quines et desfaràs. En aquest moment et poden sorgir molts dubtes i segurament et costarà desfer-te de roba d’altres talles, de la que estigui pràcticament nova o de la que t’hagi costat molts diners. “La roba ha d’evolucionar amb nosaltres, no podem guardar una peça de roba només perquè ens ha costat molts diners”, conclou Mar Farré.

Optimitza l’espai amb perxes estretes i el plegat vertical

Si vols guanyar espai a l’armari, opta per penja-robes més estrets. Tal com explica la fundadora d’Ordenterapia, Mar Farré, “les de fusta són molt maques però ocupen més”. Un altre truc és el plegat vertical. És a dir, endreçar la roba als calaixos de tal manera que quan els obris podràs veure a primer cop d’ull totes les peces que tens per posar-te.

A més, amb aquest mètode podràs mantenir més fàcilment l’ordre, ja que quan agafis una samarreta no et cauran la resta.

canvi armari
Plegat vertical de la roba